Till övergripande innehåll för webbplatsen

Tofte velger Karnov

   

Tofte er et av Sørlandets største advokatkontorer og er i god fart. Nå har firmaet inngått avtale med Karnov, slik at de kan effektivt gi enda bedre hjelp til sine klienter.


Et naturlig valg


Daglig leder i Tofte, Randi Granvold, forteller at integrasjonen i Lovdata Pro var viktig da de valgte å tegne abonnement hos Karnov. Granvold mener at lovkommentarene og den juridiske litteraturen hjelper advokatene i arbeidshverdagen – både med å bli mer effektive og gi bedre faglig hjelp.

– Det var et naturlig valg for oss å inngå en avtale med Karnov, både fordi de har sterke forfatterteam og fordi alt er sømløst integrert på Lovdata Pro. Dette tror vi vil bidra til at vi blir mer effektive og i stand til å gi enda bedre faglig hjelp til våre klienter. Og ikke minst, til å vinne rettssakene, forteller Granvold.

 

Tofte jobber aktivt med posisjonering og kompetansebygging for å være relevante og tilgjengelige for regionens selskaper og mennesker som trenger bistand. Selskapet har bred spisskompetanse innenfor de fleste rettsområder både av privat- og næringsrettslig karakter.


Høyt faglig nivå


Kjell Fredvik er partner i Tofte og er ekspert innen entrepriserett, erstatningsrett – og leder selskapets faggruppe for fast eiendom. Fredvik bistår i saker som omhandler sameieforhold, naborett og andre relaterte rettsområder.

Tofte-partneren er enig med Granvold om at integrasjonen i Lovdata Pro gjør Karnov til et utmerket verktøy, og han syns også at lovkommentarene holder et høyt faglig nivå.

– Karnov har gode lovkommentarer innenfor våre rettsområder som gjennom integrasjonen i Lovdata Pro er veldig lett tilgjengelig. Vårt inntrykk er at lovkommentarene har et høyt faglig nivå som holdes løpende oppdatert. Dette er absolutt nyttig i arbeidshverdagen og flere av våre advokater bruker Karnov daglig, sier Kjell Fredvik.


Stor glede og stolthet


Avtalen mellom Tofte og Karnov markerer et viktig skritt for begge parter. For Tofte representerer det en utvidelse av deres juridiske kilder, mens for Karnov er det en viktig bekreftelse på tjenestenes kvalitet og relevans i markedet. 

Karnovs administrerende direktør, Hans-Petter Nygård, er fornøyd med å få et av Sørlandets største advokatkontorer inn i kundeporteføljen.

– Det er med stor glede og stolthet vi inngår avtale med Tofte. Det er alltid moro å få tilbakemeldinger på at vår juridiske litteratur holder et høyt nivå, og at våre tjenester gir mer effektive prosesser for praktiserende advokater i en travel arbeidshverdag, sier Nygård.  

Ønsker du også å prøve Karnov Abonnement i Lovdata Pro? Få gratis prøvetilgang helt gratis og uforpliktende her

Hvis du allerede har Lovdata Pro kan du enkelt be om tilgang direkte i plattformen

 

Portrett_07_farge_27
Fornøyd. Daglig leder i Tofte, Randi Granvold, forteller at de er fornøyd med tjenesten Karnov Leverer.