Till övergripande innehåll för webbplatsen

Enklere prøvetilgang til Karnov i Lovdata Pro

   

Bruker du Lovdata Pro og er nysgjerrig på hvordan Karnov kan gjøre arbeidshverdagen din bedre og mer effektiv? Prøvetilgang til Karnovs lovkommentarer, EU-Karnov, annen juridisk litteratur og maler er bare noen klikk unna. 

Få prøvetilgang via landingssiden

I Lovdata Pro finner du den gule Karnov K-en nederst i venstremenyen. Ved å klikke på den kommer du til Karnovs landingsside hvor du kan lese mer om vårt innhold, funksjonalitet og be om prøvetilgang. Det gjør du ved å klikke på en av bestillingsknappene på landingssiden.  

Når du har bekreftet informasjonen som dukker opp på skjermen, får både du og alle Lovdata Pro-brukerne i din virksomhet tilgang til vårt innhold. Er det en spesiell lovkommentar du vil lese? Eller er det en av våre boktitler som virker interessant? Med prøvetilgangen får du tilgang til alt vårt innhold og kan teste ut funksjonaliteten. 

Prøvetilgangen er gratis, og du vil ikke bli fakturert etter prøveperioden er over.


Landingssiden i Lovdata Pro.001

prøvetilgang via lovtekstene

Det er også mulig å få prøvetilgang ved å klikke på Karnov K-en som befinner seg ved alle de kommenterte lovparagrafene, forskriftene og andre kilder i Lovdata Pro. Når du klikker på symbolet, kommer det inn en boks fra høyre med informasjon om abonnementet. Ved å bekrefte informasjonen og brukervilkårene kan du og alle med Lovdata Pro-bruker i din virksomhet begynne å teste ut Karnovs innhold.  

100 eller flere ansatte? prøvetilgang via våre nettsider

Gratis prøvetilgang er så langt begrenset til virksomheter med 99 eller færre brukere i Lovdata Pro. Det er fortsatt mulig for alle virksomheter, uansett størrelse, å be om prøvetilgang via våre nettsider. Registrer deg også via nettsiden om du ikke per i dag har Lovdata Pro.

Du kan få mer informasjon og be om prøvetilgang ved å ta kontakt med vår salgssjef Leonel Resul