En ny milepæl i samarbeidet mellom Lovdata og Karnov er nådd når landingssider nå lanseres på Lovdata Pro. De nye sidene vil fungere som en inngangsportal til Karnovs litteratur og kommenterte regelverk.

– Vi er veldig stolte over å lansere nye landingssider sammen med vår viktigste samarbeidspartner, Lovdata. I samspill med dem leverer vi allerede markedets beste og mest moderne juridiske informasjonstjeneste. Landingssidene vil være en viktig inngangsportal til tjenesten for både eksisterende og fremtidige brukere, sier Hans-Petter Nygaard, administrerende direktør i Karnov.
 
Landingssidene er utviklet av Lovdata og inneholder en oversikt over de ulike tjenestene som inngår i Karnov-abonnementet, herunder lovkommentarer, EU-Karnov, artikler og fagbøker. I tillegg finner du en rekke korte og informative videoer som gir rask og god opplæring i produktet.
 
– Det har vært et høyt tempo siden samarbeidet startet for snart tre år siden. Med alt innholdet Karnov leverer og stadig utvikler, er det helt nødvendig med en helhetlig oversikt over alt innholdet vårt også hos Lovdata. I tillegg vil sidene fungere utmerket dersom du trenger tips og råd om funksjonalitet. Dette forenkler forhåpentligvis brukeropplevelsen til alle eksisterende og nye brukere, sier Nygaard, og legger til:
 
– Landingssidene vil også informere brukerne om oppdateringer og endringer i litteratur og kommentert regelverk. Endringer i kommentert regelverk fremkommer blant annet i vår unike funksjon; historiske noter.
 
– For oss i Lovdata er dette et viktig og spennende prosjekt. Med Lovdata Pro og Karnov har norske jurister tilgang et komplett juridisk arbeidsverktøy. De nylanserte landingssidene klargjør og tydeliggjør dette for våre brukere, sier Odd-Storm Paulsen, administrerende direktør i Stiftelsen Lovdata.

Del

Lovdata og Karnov lanserer landingssider