Till övergripande innehåll för webbplatsen

Enklere tilgang til Karnov Abonnement i Lovdata Pro

   

Karnov og Lovdata har nå forenklet prosessen for etablering av prøvetilgang!

Prøvetilgang få klikk unna
En rekke kunder tar kontakt med oss fordi de ønsker å teste ut Karnov Abonnement i Lovdata Pro. Å gi prøvetilgang har imidlertid ikke vært en sømløs prosess. Frem til nå. Det forklarer Gøran Hansen, Chief Technology Officer i Karnov Group Norge.

– Frem til i dag har dette vært manuelt arbeid for oss. Sammen med vår gode samarbeidspartner Lovdata har vi automatisert prosessen med å gi prøveabonnement, forteller han.

Lovdata-brukere som ønsker tilgang til Karnov, kan nå enkelt få prøveabonnement ved å klikke på Karnov-ikonet i Lovdata Pro. Til høyre på skjermen dukker det opp et kontaktskjema. Når skjemaet er sendt inn, får alle ansatte i virksomheten umiddelbar tilgang til Karnov Abonnement, direkte integrert i Lovdata Pro.

Enklere tilgang til Karnov Abonnement i Lovdata Pro (1400 × 808 px)

Klikk på ett av Karnov-ikonene i de kommenterte lovene for å få opp skjemaet til høyre. Du kan også gå inn på Karnovs landingsside i Lovdata Pro ved å klikke på den gule Karnov-logoen til venstre. På landingssiden får du opp skjema ved å klikke på bestillknappen.

– Vi er svært glade for at løsningen er på plass, dette forenkler – og ikke minst forkorter – kundenes og vår arbeidsprosess betydelig. Foreløpig gjelder ordningen for virksomheter med seks eller færre brukere, det er en stor mengde av kundene som nå får glede av den nye løsningen, sier Gøran Hansen, Chief Technology Officer i Karnov Group Norge.

Godt partnerskap med Lovdata
Det er Karnovs techteam i tett samarbeid med Lovdatas utviklingsavdeling, som har designet og utviklet den forenklede kundereisen.

Ola Stenersen er markedssjef i Lovdata. Han forteller at de er svært positive til den nye funksjonen. 

– Vi er fornøyde med at Karnov sammen med Lovdata har gjort lovkommentarer tilgjengelig i plattformen som de profesjonelle brukerne helst benytter for oppslag og navigering i rettskildene. At kundene nå effektivt og smidig kan teste tilleggstjenesten uforpliktende er veldig bra. Lovkommentarene holder høyeste kvalitet og innlemmes i tjenesten på en måte som veldig mange brukere har nytte av, så tiden er moden for å la enda flere teste og ta del i fordelene, sier han.  

Med Karnov Abonnement får virksomheten tilgang til over 60 000 lovkommentarer, historiske kommentarer, EU-Karnov, maler, artikler og bøker. 

Det er fortsatt mulig å få prøvetilgang ved å ta kontakt med skjemaet her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Leonel Resul, salgssjef i Karnov.

Enklere tilgang til Karnov Abonnement i Lovdata Pro (1400 × 808 px)Karnovs techteam i tett samarbeid med Lovdatas utviklingsavdeling, har utviklet den forenklede kundereisen. Her representert ved Simon Skrede, utviklingsdirektør i Lovdata (til venstre) og Gøran Hansen, Chief Technology Officer i Karnov Group Norge.