Landets eneste juridiske forlag, Karnov, har store ambisjoner for å styrke synligheten når de nå ansetter ny markeds- og innholdssjef. Det er Lars Evensen Volden som skal løfte Karnovs merkevare til neste nivå.

– Karnov har allerede oppnådd imponerende resultater i det juridiske markedet og har ambisiøse mål for fremtiden. Jeg har gledet meg til å bli en del av dette talentfulle teamet, og ser frem til å bidra til videre vekst gjennom å styrke merkevaren og engasjere både nye og eksisterende kunder, forteller Lars Evensen Volden, ny markeds- og innholdssjef i Karnov.

Evensen Volden kommer fra kommunikasjonsbyrået Apeland, og har bred erfaring fra hele spekteret innen PR, markedsføring og journalistikk. Han har tidligere jobbet som digital markedsfører i Good Morning Naug og digitalansvarlig i Oslo Business Forum, én av landets største næringslivskonferanser.

– Min viktigste oppgave blir å legge en helhetlig strategi for hvordan vi kan løfte Karnovs merkevare til neste nivå. Jeg tror at min varierte arbeidserfaring gir gode forutsetninger for å lykkes med denne oppgaven. Nå gleder jeg meg stort til å bli enda bedre kjent med Karnov og det juridiske markedet, sier Evensen Volden.

Det juridiske forlaget har på rekordtid bygget opp en moderne rettskildetjeneste sømløst integrert i Lovdata Pro. Mer enn 550 av landets fremste juridiske eksperter står bak litteraturen til forlaget, bestående av lovkommentarer og fagbøker.     

– Karnov er forfatternes forlag – og sammen med dem har vi bygget opp en viktig aktør i dagens juridiske marked. Med Lars på laget vil vi styrke vår, og deres synlighet, og fortsette å vokse. Målsetningen er å hjelpe norske jurister med å ta bedre beslutninger raskere, og Lars’ erfaring hjelper oss med å oppnå dette, sier Hans-Petter Nygaard, administrerende direktør i Karnov.

 

For mer informasjon:

Hans-Petter Nygaard, 901 89 547

 

Foto: Henrik Holthe

Del

Karnov ansetter stortalent som ny markeds- og innholdssjef