Till övergripande innehåll för webbplatsen

Dina og Simon er Karnovs nye interns

   

Karnov lanserer internship for jusstudenter – først ut er jusstudentene Dina Boehlke Sorkmo (27) og Simon Rydland (23) fra Universitetet i Oslo. De skal bli bedre kjent med hvordan landets eneste rendyrkede juridiske forlag arbeider, og vil være et viktig bindeledd mellom studentmarkedet og forlaget. 

– Vi har gledet oss til å annonsere Dina og Simon som våre første interns. De er faglig sterke, idérike og uredde – og kjenner studentenes behov og ønsker godt. Programmet er laget i tett samarbeid med dem, og vi har allerede hatt stor nytte av deres innspill. Vi er sikre på at landets studenter vil se mye til Dina og Simon i tiden fremover, sier Isabell Støen, redaktør og ansvarlig for internship i Karnov.

Dina Boehlke Sorkmo er fra Oslo og er i gang med femte semester på jusstudiet ved UiO. Hun har erfaring fra studentorganisasjonen CF, og har også jobbet som juridisk saksbehandler i skadebehandlingsselskapet Sedgwick. Nå ser hun fram til å bli bedre kjent med Karnov.

– Jeg har vært nysgjerrig på både det juridiske forleggeri og legal tech i studietiden min. Gjennom arbeidet hos Karnov får jeg en gyllen mulighet til å opparbeide meg god kompetanse og erfaring fra begge bransjene. Karnov Lovkommentarer har vært et unikt og godt hjelpemiddel i møte med ny lovtekst. Det blir spennende å lære mer om arbeidet som ligger bak, sier Sorkmo.  

Simon Rydland er andreårsstudent ved UiO og den andre som skal være intern i Karnov det kommende året. Brumunddølen har allerede god erfaring med Lovdata, da han jobber som kursholder i plattformen for andre medstudenter.

– Noe av det morsomste med internshipet er at vi får være med på å forme innholdet i arbeidet selv gjennom programmets prosjektoppgaver. Det kommer til å bli lærerikt å få være med på utviklingen av et produkt som jeg og tusenvis av studenter bruker aktivt i hverdagen, sier Rydland.

Over 17 000 studenter har allerede tatt i bruk Karnov Lovkommentarer. Hans-Petter Nygaard, administrerende direktør i Karnov, er strålende fornøyd med de to nyansatte studentene.

Dina-Simon-Karnov-interns

– Dina og Simon kommer til å bidra med nyttig innsikt og kompetanse for våre kunder. Studentbruken er allerede enorm! Våre ferske studenter blir viktige i jobben med å spre kunnskap og kjennskap til Karnov videre, sier Nygaard.