Trine Knutsen er Karnovs nye salgstalent. Hun har solid erfaring fra retail og begynner nå i stillingen som kundeansvarlig. Sterk etterspørsel etter både lovkommentarer, bøker og juridiske verktøy er årsaken til at Karnov igjen styrker salgsteamet sitt.

Karnov Group Norway er landets eneste rendyrkede juridiske forlag. De utvikler og leverer litteratur og digitale verktøy til det juridiske markedet. Tidligere i år styrket forlaget salgsavdelingen med Emilie Næss Moe. Karnov vokser videre når de nå ansetter Trine Knutsen som sin nye kundeansvarlig. 

– Jeg har gledet meg stort til å komme i gang. De første arbeidsdagene har vært preget av høyt tempo, mye læring og god stemning. Som tidligere håndballspiller er jeg naturligvis opptatt av å være en god lagspiller – og det virker som Karnov har bygget et supert lag her, sier Trine Knutsen.

Knutsen er 30 år, har utdannelse fra Norges Idrettshøgskole, der hun parallelt spilte håndball på høyt nivå, og har jobbet innen salg i en årrekke. Hadelendingen var senest butikksjef for Grændsens Skotøimagazin på Strømmen Storsenter, der hun ledet butikken til rekordresultat. Innen B2B har hun blant annet erfaring fra Skogstad Sport.  

– Det er fantastisk å få Trine med på laget. Ikke bare er hun et kjempetalent med svært gode resultater innen salg, men hun har også et smittende humør og et herlig konkurranseinstinkt. Med Trine er Karnov godt rigget på salgssiden for 2023, sier Leonel Resul, salgssjef i Karnov, og legger til: 

– Vi har holdt god fart i 2023 og porteføljen utvides med stadig nye kunder. Like viktig er alle kundene som fornyer avtalene sine og velger oss igjen. Sammen med Lovdata representerer Karnov markedets beste rettskildeløsning – og dette skal vi fortsette å levere til kundene våre hver eneste dag.

Del

Karnov utvider og ansetter ny kundeansvarlig