Till övergripande innehåll för webbplatsen

Grette inngår avtale med Karnov – Den mest komplette plattformen på sentrale rettskilder

   

Det er et av advokatfirmaene med høyest vekst i Norge, Grette, som nå inngår avtale med landets eneste rendyrkede juridiske forlag, Karnov. Med Karnov Lovkommentarer og annen juridisk litteratur fullintegrert på Lovdata Pro skal Grette fortsette sin suksess.

På Filipstad Brygge finner du et av landets største advokatfirmaer, Grette. Selskapet består av over 100 advokater, der flere er rangert i nasjonale og internasjonale kåringer. Madeleine Bråthen Bjaaland, markeds- og kommunikasjonsleder i Grette, forteller om betydningen av avtalen med Karnov.

– For våre advokater er det optimalt å ha full tilgang til juridiske kilder digitalt. Det er et stort pluss for oss at lovkommentarene og den juridiske litteraturen er fullintegrert i Lovdata Pro – et av våre viktigste arbeidsverktøy. Jeg har spurt flere ansatte, som sier at Karnov er den juridiske informasjonstjenesten de foretrekker i hverdagen, sier hun. 

Madeleine-Bråthen-Bjaaland2

Grette har gjennom flere år opplevd en solid vekst i topplinjen. Blant de store advokatfirmaene hadde Grette nest høyest prosentvis vekst i fjor, med en økning på 24,3 prosent. 

– Veksten skyldes at vi klarer å levere det kundene trenger i en hektisk hverdag. Jeg liker å si at Grette deler kunnskap, og da er gode kilder gull verdt. Grette har for eksempel et sterkt team innen EU/EØS- og konkurranserett. Karnov satser stort på EU/EØS-rett, blant annet ved EU-Karnov og knytninger til EU/EØS-rett i lovkommentarene.

Karnov har nå nærmere 500 jurister i forfatterstallen sin. Disse står bak Karnov Lovkommentarer og annen juridisk litteratur, som artikler og bøker, alt er tilgjengelig på Lovdata Pro Karnov. 

Hans-Petter-Nygaard-1

– Vi tror Grette vil oppleve stor verdi av vår tjeneste. Litteraturen er forfattet av bredt sammensatte forfatterteam med svært høy faglig kompetanse. I tillegg synes vi at det er ekstra gøy at et av landets raskest voksende advokatfirma inngår et samarbeid med det juridiske forlaget med høyest veksttakt. Grette er en viktig kunde for oss og med denne signeringen får markedet et tydelig signal om at man ikke kan stå uten Karnov, sier Hans-Petter Nygård, administrerende direktør i Karnov.

 

Foto: Grette og Karnov