Till övergripande innehåll för webbplatsen

Strålende omtale i Kapital Jus

   

Fredag 19. mai var Karnov Group Norway omtalt i Finansavisens bilag Kapital Jus. Over hele tre sider står det om hvordan Karnov på kort tid har blitt en sterk utfordrer i bransjen.

– Vi har nå over 60 000 individuelle lovkommentarer fordelt på nærmere 300 lover, forskrifter og konvensjoner, fortalte adm. direktør i Karnov, Hans-Petter Nygård til Kapital Jus.

Les saken på Kapital.no.

Videre i artikkelen forklarer Nygård at samarbeidet med Lovdata har vært viktig for veksten.

Innsiktsdrevet

En av flere oppsider med integrasjonen i Lovdata er all brukerinnsikten Karnov får. Når lovkommentarer skal forfattes eller oppdateres er brukerdataen en viktig faktor.

– Kommentarer til tvisteloven, straffeloven, aksjeloven, arbeidsmiljøloven og skatteloven er de våre brukere leser mest. Den mest brukte forskriften er anskaffelsesforskriften, sier Nygård til avisen.

I tillegg fremheves det at Karnovs brukere får tilgang til forlagets omfattende kommentarbase knyttet til EUs traktater, direktiver, forordninger og dommer. I Karnov-abonnementet får man også lest øvrig litteratur forlaget har utgitt – samt publikasjoner fra andre forlag de samarbeider med.

Forfatterskryt

Kapital Jus har pratet med Christian Flemmen Johansen i advokatfirmaet Elden, han er en av Karnovs 563 forfattere. I artikkelen forklarer Johansen hvorfor han skriver lovkommentarer for Karnov.

– Karnov er en solid rettskilde og de som arbeider der, blant annet Isabell Støen og Leonel Resul, er både inspirerende og dyktige. Karnov er godt etablert og har et forfattermiljø som jeg ser opp til – og jeg er svært fornøyd med den faglige gjennomgangen fra Gunhild Storbekkrønning Solli og Morten Kinander, forteller Johansen til Kapital Jus.