Till övergripande innehåll för webbplatsen

Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig har inngått kontrakt med Karnov

   

Siden fjorårets lansering har Karnov opparbeidet seg en bred kundeportefølje innen akademia, offentlig sektor og privat næringsliv. Kundelisten styrkes ytterligere nå når et av landets ledende advokatfirma, Simonsen Vogt Wiig, signerer avtale om tilgang til den digitale rettskildetjenesten.

Peter van Dam[61]
Foto: Peter Van Dam (teknologidirektør i SVW)

– Å ha en enkel, effektiv og komplett tilgang til rettskildene i markedet er helt essensielt for våre ansatte.  Vår digitaliserings- og informasjonsstrategi baserer seg på en effektiv juridisk prosess som skaper verdi for våre kunder. Vi har som ambisjon å være en «first mover» innen digital innovasjon i advokatbransjen. Vår avtale med Karnov styrker denne satsningen, sier Peter van Dam, digitaliseringsdirektør i Simonsen Vogt Wiig.

Ikke bare skaffer advokatfirmaet seg nå tilgang til Karnovs løsning, men flere av Simonsen Vogt Wiigs advokater har også bidratt som forfattere på de digitale lovkommentarene som ligger fullintegrert på Lovdatas plattform. Thomas Talén, partner og advokat i selskapet, har skrevet lovkommentaren til permitteringslønnsloven, og advokat Marit Stubø Jorde har forfattet lovkommentaren til pasientjournalloven. I tillegg er flere ansatte ved Kristiansand-kontoret nylig engasjert som forfattere på kommentarer til en rekke forskrifter innen energirett.

– Våre dyktige forfattere har bidratt med lovkommentarer på viktige områder innen rettspleien. De er skrevet med kvalitetsstempelet man forbinder med Karnov, og vi er stolte over å få bidra til utviklingen av den digitale rettskildetjenesten. Forhåpentligvis gir det verdi for sluttbrukerne, sier van Dam.

Hans-Petter-Nygaard-1
Foto: Hans-Petter Nygård (adm.dir. i Karnov).

Karnovs nye sjef, Hans-Petter Nygård, er svært fornøyd med få Simonsen Vogt Wiig oppført på den stadig voksende kundelisten.

– Siden høstens lansering har Karnov Lovkommentarer blitt et omfattende og velrenommert produkt i det norske markedet. Vi er utrolig stolte over at nok en tungvekter som Simonsen Vogt Wiig velger å signere med oss. Teamet i Karnov jobber knallhardt for å hjelpe norske jurister med å ta bedre beslutninger raskere. Vi takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet med Simonsen Vogt Wiig, sier Nygård.

 

Lenke til AdvokatWatch:
https://advokatwatch.no/nyheter/advokater/article13716315.ece

Bildene:  
Peter Van Dam (teknologidirektør i SVW), Thomas Talén (partner i SVW), Marit Stubø Jorde (advokat i SVW).