Till övergripande innehåll för webbplatsen

Karnov styrker sin digitale satsning med to nyansettelser

   

Med ny CTO fra Avanade og teknologiekspert fra Telenor, styrker Karnov teknologiavdelingen for å levere gode digitale løsninger i Lovdata Pro. 

Hans Christian Ranvik Amlie kommer fra stillingen som Business Development Director i Avanade og er nå ansatt som Chief Technical Officer (CTO) i Karnov Group Norway. Hans Christian er glad for å bli en del av et juridisk selskap i sterk vekst. 

Oppdatert forfatterverktøy 

– Jeg er glad og ydmyk for å ha blitt en del av Karnov. Selskapet har lang tradisjon som juridisk forlag, men akselererer nå imponerende raskt inn i det digitale som et legel tech-selskap. Nettopp kombinasjonen av tung juridisk ekspertise sammen med en fremoverlent IT-avdeling gjør dette meget spennende å lede, sier den nye CTOen.  

I tillegg til å utvikle litteraturen vår i Lovdata Pro, skal teknologiavdelingen i Karnov videreutvikle forfatterverktøyet til lovkommentarene. Den topp moderne forfatterportalen skal gjøre det enklere for forfatterne å få oversikt over hvilke lovkommentarer som bør oppdateres grunnet endring av lovtekst eller ny rettspraksis.  

IMG_1543-3

Ny CTO. Hans Christian Ranvik Amlie kommer fra stillingen som Business Development Director i Avanade og er nå ansatt som Chief Technical Officer (CTO) i Karnov Group Norway.

– For Karnov er det særs viktig å ha ajourførte lovkommentarer for våre brukere. Det kontinuerlig oppdaterte forfatterverktøyet gjør denne jobben lettere for våre juridiske forfattere, legger Amlie til.

Bruk av ny teknologi 

I tillegg til Hans Christian Amlie, er Nichlas Tveit Schmidt ansatt som utvikler i selskapet. Han kommer fra stillingen som systemutvikler TV & Streaming i Telenor.   

– Jeg ser frem til å gå i gang med arbeidet med å videreutvikle Karnov. Det blir interessant å utforske hvordan ny teknologi og kunstig intelligens muligens kan benyttes, fortrinnsvis for å styrke interne prosjekter, sier Tveit Schmidt. 
IMG_1378-3Klar for Karnov.
Nichlas Tveit Schmidt ansatt kommer fra stillingen som systemutvikler TV & Streaming i Telenor.

Styrket kompetanse og kapasitet 

Hans-Petter Nygård, administrerende direktør i Karnov, er veldig fornøyd med å styrke teknologiavdelingen. Nyansettelsene øker både kompetansen og arbeidskraften vår.  

– Karnov opplever sterk vekst og ser behovet for å øke kapasiteten. Vi er tilfredse med at Hans Christian og Nichlas har takket ja. Jeg har stor tro på at de vil styrke Karnovs digitale satsning, sier Hans-Petter.   

Hans-Petter legger til at nyansettelsene også er viktig for det tette samarbeidet med Lovdata. 

Hans Christian Ranvik Amlie tar over rollen som CTO etter Gøran Hansen. Hansen forteller at det er med tungt hjerte at han forlater Karnov.  .  

– Det var ingen enkel avgjørelse, men jeg fikk rett og slett en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg har fått til i Karnov på kort tid og er veldig glad for at teamet har blitt styrket med nyansettelsene. Jeg ønsker Hans Christian og Nichlas alt vel og gratulerer dem med spennende stillinger og veldig gode kollegaer, sier Hansen.