Till övergripande innehåll för webbplatsen

Karnov forsterker utviklerteamet

   

Hamid Keshawarz er nyansatt i det juridiske forlaget Karnov. Nå skal han som frontend-utvikler bidra til å utvikle morgendagens rettskildetjenester for norske jurister.

Keshavarz er en erfaren utvikler som kommer fra stillingen som frontend-utvikler i det norske EdTech-selskapet STUDIX. Han har en mastergrad innen «Electrical Power Engineering» fra Universitetet i Zanjan, Iran, og har bodd i Norge i ett år. I tillegg har Keshavarz blant annet vært med på Tehran Mathematics Olympiads of High Schools der han endte på en solid fjerdeplass. Nå blir han en del av et sterkt tech-team i landets eneste rendyrkede juridiske forlag. 

– I Karnov har jeg blitt tatt imot med åpne armer fra dag én. Jeg har fått utfordrende arbeidsoppgaver og har allerede opplevd en bratt læringskurve. Nå ser jeg frem til å være med på å definere morgendagens juridiske rettskildetjenester for norske jurister, sier Keshavarz.

Karnov teller nå totalt fire utviklere blant sine seksten ansatte. I fjor utviklet de den teknologiske nyvinningen deterministiske noter, også kalt historiske noter. Innovasjonen gjør det mulig for jurister å henvise trygt til digitale noter for første gang fordi notene er gjenfinnbare med en unik destinasjon. Administrerende direktør i Karnov, Hans-Petter Nygård, er svært fornøyd med forlagets nyeste tilskudd.

– Karnov leverer markedets mest fremtidsrettede og moderne rettskildetjeneste. Ansettelsen av Hamid bidrar til å styrke denne satsningen. Han har vært strålende fra første arbeidsdag og kommer til å levere stor verdi for alle våre kunder, sier Nygård.