Till övergripande innehåll för webbplatsen

Karnov Group Norway ansetter ny administrerende direktør.

   

Hans-Petter Nygård går inn i rollen som Karnovs nye administrerende direktør for det norske markedet. Nygård har tidligere innehatt en rekke lederstillingen i norsk næringsliv, og nå skal han ta Karnov i Norge til neste nivå.

Siden lanseringen vinteren 2020 i har Kristian Hauan vært innleid i rollen som leder for Karnov i Norge. Prosessen med å finne en permanent person i rollen landet i fjor høst og fra nyttår har Hans-Petter Nygård vært på plass. Nygård kommer fra stillingen som administrerende direktør for Intendia Professional – en sentral del av utdanningskonsernet Intendia Group. Han har også nærmere 17 års erfaring fra konsulentbransjen, der han innehadde flere viktige verv i den internasjonale IT-giganten Accenture. Nå ser han frem til å lære det norske juridiske markedet å kjenne.

- Karnov hjelper norske jurister å ta bedre beslutninger raskere, og det er en løsning som derfor er viktig ikke bare for brukerne av produktet, men også for rettsikkerheten i landet. Å få lede en utfordrer som bidrar til en skjerpet konkurranse i markedet for rettskilder og juridisk litteratur, er en utrolig spennende mulighet. Nå gleder jeg meg stort til å bruke erfaringen min til å skape et enda bedre Karnov til det beste for våre tusenvis av brukere, sier Hans-Petter Nygård.

profil-Hans-Petter-Nygaard

- Hans-Petter bringer med seg tung ledererfaring fra teknologi- og kompetansevirksomheter som vil være utrolig verdifull i oppbyggingen av Karnov i Norge. Vi er veldig tilfredse med jobben Kristian Hauan har gjort i forberedelsene og lanseringen i sin midlertidige rolle, og tilsvarende fornøyde med å få Hans-Petter med på laget, sier styreleder Knut Brundtland i Karnov.

Januar har vært en innholdsrik måned for Karnov så langt. Ansettelse av ny administrerende direktør og flere salg har blitt fulgt opp med to nyansettelser i både salgs- og utviklerteamet. Alt i kjølvannet av den vellykkede lanseringen av Karnov Lovkommentarer i september, samt utgivelsen av flere juridiske verker.

Vi styrket salgs- og utviklerteamet etter en travel høst. Nå har vi over 130 kunder med ambisjoner om mange flere. Den hårete ambisjonen er at alle som har bruk for en lovsamling skal bli kunde av oss. Da er det god hjelp å ha 350 av landets fremste juridiske eksperter i stallen som Karnov-forfattere, avslutter Nygård.