Till övergripande innehåll för webbplatsen

Advokatfirmaet Selmer signerer avtale med Karnov

   

Det har vært god fart i markedet for Karnov de første månedene av året. Et nytt høydepunkt er nådd når forlaget nå signerer avtale med Selmer, et av landets største og fremste advokatfirmaer.

Advokatfirmaet Selmer har vært et av landets største advokatfirmaer i en årrekke. Med den nylig signerte avtalen sikrer det topprangerte selskapet seg tilgang til Karnovs digitale rettskildetjenester.
 
– Vi ser frem til samarbeidet med Karnov. Vi mener at deres litteratur og verktøy vil styrke vår posisjon som en ledende aktør i bransjen. Ved å gi våre ansatte tilgang til en effektiv og komplett løsning for rettskilder vil de kunne levere desto mer verdi for våre klienter, sier Hans Jørgen Bender, managing partner i Selmer.
 
Flere av firmaets partnere og advokater har også bidratt som forfattere av lovkommentarene som er sømløst integrert på Lovdatas plattform. Disse er Anders Flaatin Wilhelmsen, Astrid Håve Stenersen, Eline Hellem Langeland, Fredrik Lilleaas Ellingsen, Håkon Sandbekk, Maren Tvetan og Maria Therese Mikkelsen.
 
– Vi er stolte over å kunne bidra med vår ekspertise i utvikling av Karnovs litteratur. Vårt samarbeid med forlaget gir oss en unik mulighet til å dele noe av den kunnskapen og erfaringen som er i Selmer, med et bredere publikum. Slik bidrar vi til en mer effektiv og transparent rettspleie, sier Fredrik Lilleaas Ellingsen, partner i Selmer og medforfatter av Karnovs kommentarer til Lugano-konvensjonen.
 
Karnovs administrerende direktør, Hans-Petter Nygård, er svært fornøyd med å få Selmer oppført på den stadig voksende kundelisten.
 
– Vi er utrolig stolte over at et ledende advokatfirma som Selmer velger å signere med oss, og vi tror at de kommer til å dra stor nytte av markedets mest oppdaterte juridiske litteratur. Teamet i Karnov jobber utrettelig for å hjelpe norske jurister med å ta bedre beslutninger raskere. Vi takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet med Selmer videre.

 

Advokatfirmaet-Selmer

På bildet:

Fra venstre: Kine Emilie Helgeneseth, Mads Fuglesang, Anders F. Wilhelmsen, Martin Bogstrand Sørensen, Karen Anne Rekkedal, Fredrik Lilleaas Ellingsen, Carl E. Roberts og Amanda Hoset fra Selmers tvisteteam.


Lilleaas Ellingsen og Wilhelmsen har bidratt som forfattere av lovkommentarer til Karnov.

 

Foto: Selmer og Karnov