Till övergripande innehåll för webbplatsen

Beate Herneblad

Senioradvokat, Deloitte Advokatfirma AS
Beate er senioradvokat med 15 års erfaring knyttet til internasjonal trygd. Hun har inngående kjennskap til teoretiske og praktiske problemstillinger som gjelder internasjonal trygd og avgift, grenseoverskridende arbeidsrett, pensjon og forsikring. Som rådgiver for små, mellomstore og store selskaper samt offentlige virksomheter som opererer internasjonalt har hun et solid grunnlag for å indentifisere særskilt relevante problemstillinger som oppstår for trygd, avgifts- og rettighetshåndtering knyttet til folketrygdlovens bestemmelser, EØS-regelverket og norske bilaterale trygdeavtaler.

Hun har solid bakgrunn fra det offentlige, blant annet som fagansvarlig for EØS og medlemskapssaker hos NAV Forvaltning og som saksbehandler hos NAV medlemskap og avgift.

Hun har skrevet artikler og holdt kurs knyttet til hennes særlige fagområder trygd, medlemskap, avgift, grenseoverskridende arbeidsrett og pensjon, men ikke minst Brexit og dens virkninger for disse fagområdene. Hun er også styremedlem i Britisk-Norsk handelskammer.