Line Ravlo-Losvik har doktorgrad fra Universitetet i Tromsø (2000) og er partner i advokatfirmaet DLA Piper. Hun er en av Norges ledende advokater innen næringseiendomstransaksjoner, eiendomsutvikling og restrukturering relatert til næringseiendom.

Ravlo-Losvik bistår en rekke nasjonale og internasjonale eiendomsaktører, kommuner, livselskaper og pensjonskasser og har omfattende erfaring med både kjøp, salg, sale-and-lease back, forwardstrukturer, leiekontrakter, eiendomsutvikling, boligkonvertering og fonds- og selskapsstrukturer for næringseiendomsaktører.

 Ravlo-Losvik har skrevet doktoravhandlingen "Access to Court" i 2000, og har vært forfatter på en rekke fagartikler innenfor menneskerettigheter, selskapsrett og eiendom. Hun har dessuten medvirket til flere hundre artikler innenfor næringseiendom, herunder er DLA Pipers næringseiendomsteam blant annet kjent for artikkelseriene UtleiersABC (2019), UtviklingsABC (2020) og TransaksjonsABC (2021) hvor de omhandler ulike tema tilknyttet næringseiendom. Ravlo-Losvik har vært sentral i redaktørkomiteen på alle seriene, i tillegg til medforfatter på mange av artiklene.