Frykten er om motparten sitter på rettskildene du selv har oversett eller ikke har tilgang til.

Karnov fortsetter å hanke inn nye kunder. Nå signerer Ro Sommernes – rangert av Legal 500 som det ledende advokatfirmaet innen insolvens og restrukturering – avtale for bruk av rettskildetjenesten Karnov Lovkommentarer.

Karnov har opplevd en sterk vekst i kundeporteføljen i 2022. Nå har landets eneste rendyrkede juridiske forlag fått velrenommerte Ro Sommernes på kundelisten. Partner i Ro Sommernes, Mathias Tveten, forteller om bakgrunnen for avtaleinngåelsen.

  • Den store frykten er om motparten sitter på relevante rettskilder vi selv har misset. Med Karnovs oppdaterte lovkommentarer sikrer vi at klientene våre har tilgang til et komplett spekter av rettskilder. I tillegg er det jo et stort pluss at tjenesten er tilgjengelig direkte integrert i Lovdata Pro. Karnov Lovkommentarer vil bidra til det viktigste vi gjør: Å levere verdi for våre klienter, sier Mathias Tveten, partner i Ro Sommernes.

Ro Sommernes teller totalt 45 advokater der 14 er partnere i selskapet. Blant disse har også to bidratt som Karnov-forfattere. Partner Nils Holger Koefoed og senioradvokat Harald Sommernes har sammen skrevet lovkommentarene til dekningsloven, konkursloven og rekonstruksjonsloven.

  • Å få bidra med kunnskapsdeling er noe av det viktigste vi gjør i bransjen. Det har vært en stor glede å få bidra – og vi må takke den dyktige gjengen i Karnov for samarbeidet. Forhåpentligvis kommer alle brukerne av tjenesten til å oppleve verdi av bidraget vårt, sier Koefoed i forbindelse med avtaleinngåelsen.

Administrerende direktør i Karnov, Hans-Petter Nygård, forteller begeistret om det nylig inngåtte samarbeidet:

  • Vi er utrolig stolte over å få dele at Ro Sommernes er å finne på kundelisten vår. Det er gledelig å kjenne at vi har vind i seilene med en kruttsterk portefølje av kvalitetskunder. Med bredt sammensatte forfatterteam fra øverste hylle kan Ro Sommernes være trygge på at lovkommentarene er av den kvaliteten man forbinder med Karnov, sier Nygård.

 

Lenke til AdvokatWatch:
https://advokatwatch.no/nyheter/advokater/article14198694.ece

Bildet: Partner Mathias Tveten (t.v.), partner Nils Holger Koefoed og senioradvokat Harald Sommernes

Del

Ro Sommernes inngår avtale med Karnov